Lidt om familien Boholdt-Petersen

På denne side, kan du læse lidt om den familie, hvis navn ligger til grund for oprettelsen af dette domæne, hvor vi både har hjemmeside samt mail liggende.

Det skal nævnes, at ikke ret mange medlemmer af familien har en mailadresse på domænet, men hvem ved - det kan jo være at det kommer:-).

Familien Boholdt-Petersen startede tilbage i 1926, med at en person købte en bindestreg for et den gang dyrt beløb, nemlig 33 kr.

Personen var webmasterens farfars far.

Han hed Jens Boholdt Petersen, og hvad var der så mærkeligt ved det navn, udover at bindestregen manglede?

Jo, han hed både Jens og Boholdt som fornavn, men besluttede så at købe bindestregen, således at os efterkommere altså hedder Boholdt-Petersen til efternavn.

Navnet Boholdt-Petersen er i øvrigt beskyttet, så at ingen andre en os i familien kan have efternavnet uden at spørge en af os om tilladelse.

I 1926 var Internettet meget lang fra virkeligheden, så det er ikke ligefrem Jens Boholdt, som samtidig med købet af bindestregen besluttede sig for at købe et domænenavn til familien!

Domænenavnet Boholdt-Petersen.dk blev købt af et af medlemmerne i familien (Anders Boholdt-Petersen) i foresommeren 2004.

Domænenavnet blev primært købt, for at Anders kunne få en mailadresse som blev enkel at huske på, og som samtidig gav mening.

Da man samtidig kunne oprette en hjemmeside på domænet, besluttede Anders sig for, at han ville lave en lille hjemmeside, der primært skulle handle om familien.

Men da der ikke kom ret meget stof til hjemmesiden, lavede Anders den lidt om, så den nu også indeholder beskrivelser af forskellige computerprogrammer.

Anders er således webmaster på denne hjemmeside, og ham kan du læse mere om på siden webmasterens baggrund.
Billede af webmaster

Det er i dag lørdag den 28. maj 2022 (uge 21)

Klokken er 21:31:16


Ophavsret Anders Boholdt-Petersen 2004-2022 - ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES


Du er her:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /var/www/boholdt-petersen.dk/old/familien/breadcrumbs.php:4 Stack trace: #0 /var/www/boholdt-petersen.dk/old/familien/familien.php(50): include() #1 {main} thrown in /var/www/boholdt-petersen.dk/old/familien/breadcrumbs.php on line 4