Hvem er Anders Boholdt-Petersen

Jeg hedder Anders, og har sjovt nok efternavnet Boholdt-Petersen.

Jeg er blind, født den 29. september 1983, og bruger over ordentlig meget tid på at rode med computer, en smule lydteknik, musik, piger (hvis der altså er nogen) og bare på at slappe af.

Jeg boede de første 6 år af mit liv i Hedehusene (ligger tæt på HøjeTaastrup).

Derefter flyttede jeg til Roskilde, hvor mine forældre havde et gartneri, der dyrkede tomater.

Hvad angår min skolegang, så gik jeg på Lindebjergskolen ved Roskilde fra børnehaveklasse til niende klasse, hvorefter jeg i 2 år boede i Jylland, hvor jeg gik på Onsild Idrætsefterskole,
disse år var helt klart de fedeste år af mit liv, dem savner jeg rigtig meget!!!

Efter mine 2 år på efterskole, gik jeg påInstituttet for Blinde og Svagsynede,
hvor jeg føler, at jeg har lært rigtig mange ting

I de år hvor jeg har været på Instituttet for Blinde og Svagsynede, har jeg lavet nogle forskellige ting, som har hjulpet mig med at blive bedre til at klare mig selv i hverdagen.

Det drejer sig om følgende ting:

  1. UU - her samler man op på de boglige ting, som man har haft svært ved i folkeskolen.
  2. Lydstudieuddannelsen - læs mere om denne andet steds her på hjemmesiden.
  3. Ungekursus - her har jeg lært at lave mad (sådan da), samt at finde forskellige steder i lokalområdet, herunder diverse forretninger.
  4. VITAE - en uddannelse som i sit fulde navn hedderVækst, Individuelt Træningsforløb, Afklaring og Erhverv - hvor jeg blandt andet har taget et pc-kørekort.

Jeg flyttede den 01. juni 2006 i egen lejlighed.

Det at flytte i egen lejlighed er meget svært i starten, fordi man skal koncentrere sig om så mange ting - herunder at indøve nye ruter til forretninger med videre.

Men i løbet af den tid jeg har boet i min lejlighed, er jeg blevet bedre og bedre til ruterne, samt til det at begå mig i lejligheden.

Jeg var fra 02. juni 2008 til 19. december 2008 ansat som supportteknikker i firmaet Instrulog Rehab A/S, med fokus på support indenfor opsætning af computere, afprøvning af nye produkter samt support til kunder.

Jobbet var meget spændende og ikke mindst udfordrende!

For tiden går jeg på VUF (VoksenUddannelsescenter Frederiksberg), hvor jeg tager HF.
Billede af webmaster

Det er i dag lørdag den 28. maj 2022 (uge 21)

Klokken er 22:38:15


Ophavsret Anders Boholdt-Petersen 2004-2022 - ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES


Du er her:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /var/www/boholdt-petersen.dk/old/webbaggrund/breadcrumbs.php:4 Stack trace: #0 /var/www/boholdt-petersen.dk/old/webbaggrund/webmasterbaggrund.php(51): include() #1 {main} thrown in /var/www/boholdt-petersen.dk/old/webbaggrund/breadcrumbs.php on line 4