Velkommen til boholdt-petersen.dk - hvor du kan se lidt om computerprogrammer, samt lidt generel orientering om familien boholdt-petersen

Velkommen til boholdt-petersen.dk - en hjemmeside, som byder på lidt af hvert med hensyn til beskrivelser af computerprogrammer, lidt om IT-sikkerhed med mere.

Det er desværre ikke så tit at jeg har tid til at opdatere denne hjemmeside, men jeg skal dog gøre mit bedste for, at opdatere hjemmesiden når der er noget relevant at byde på.

På trods af sidens udseende, håber jeg at du vil finde siden bare lidt interessant at bruge lidt tid på at studere - måske du kan finde bare lidt overraskelser, specielt om blindes brug af computere med videre.

Har du nogle kommentarer til sidens indhold, eller har du bare generelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktmulighederne.

Jeg håber, at du vil syntes denne hjemmeside er interessant at læse - god fornøjelse.

Ud over de kontaktmuligheder der er nævnt under linket kontakt, kan du også finde mig på Facebook, gå til min Facebook-profil ved at klikke her du er velkommen til at tilføje mig derinde!
Billede af webmaster

Det er i dag onsdag den 26. juni 2019 (uge 26)

Klokken er 10:14:18Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_pconnect() in /var/www/boholdt-petersen.dk/old/online.php:3 Stack trace: #0 /var/www/boholdt-petersen.dk/old/forsiden/forside.php(54): include() #1 {main} thrown in /var/www/boholdt-petersen.dk/old/online.php on line 3